Tisdagen den 21 Maj 2024 - Senast uppdaterad 2022.11.10 - kl 15.27  


Nexxt affärsidé och värdegrund!

Att leta upp köparen till det lilla och medelstora företaget - där finns vårt fokus.

Förmedla ägarledda försörjningsföretag i omsättningsintervallet från några till ca 25 miljoner, + bil- och maskinföretag.

Vi är den kompetenta, moderna och smidiga företagsmäklaren med stor anpassningsförmåga till olika typer av förmedlingssituationer.

Nexxt Företagsförmedling står för ett pålitligt, rakt och alltid seriöst arbetssätt. Engagemang, kompetens och diskretion med den största respekt för uppdragsgivarens ambitioner präglar oss.

Vi gör helt enkelt det vi säger - och säger det vi gör!

Nexxt nätverket

Nexxt är ett samverkansnätverk i syfte att finna en effektiv marknadskommunikation samt ett kollegium för erfarenhetsutbyte. Alla Nexxtpartners är egenföretagere.

Förhållningssätt


Att vara en Nexxtpartner är i mycket en fråga om attityd och förhållningssätt till uppdragsgivare, omvärlden och kollegorna.

Vi är kollegor och goda vänner som hjälps åt genom att osjälviskt dela på erfarenheter och dokument för att nå framgång i våra uppdrag - dessutom har vi trevligt tillsammans.

Värdegrunden är helt enklet både väsentlig och nyckeln till en framgångsrik samverkan inom Nexxt.

En anslutning till Nexxt innebär

  • En bredare bas för intag av objekt genom kollegial samverkan
  • Ett nationellt marknadsföringsnätverk med gemensam webb med en kraftfull sökdatabas för uppdragsobjekten.
  • Nätverk med andra företagsmäklare samt partners i Norge och Danmark, för att finna optimala lösningar för våra uppdragsgivare
  • Möjlighet till samannonsering för att effektivare nå marknaden.
  • Kollegium för idé- och kunskapsutbyte
  • Gemensamma inköps- och avtalsfördelar


Ansvar

Nexxtpartners förutsätts följa gällande lagstiftning och regler samt stå för en allmänt god affärsetik och ett alltigenom ansvarsfullt agerande och arbetssätt.

Är du nyfiken på vad Nexxt konceptet skulle betyda för dig? Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal till vår VD Anders Kårfeldt, 040-671 42 00

Vi bidrar till Din nya framtid – det som kommer sen – Nexxt!

Nexxt tillför - utan att ta kraft!

Nexxtportalen
Företagarna
Sydsvenska Industri- & Handelskammaren
DI - Dagens Industri
TenRep AB
 

Visste du att!?
Hastighetsrekord - 1886 lyckades Carl Benz få upp sin bil i 19 km/tim - 1902 nådde fransmannen Serpollet 120 km/tim med en ångdriven bil, på strandpromenaden i Nice.

Beställ våra böcker
Beställ våra böcker
Nexxt Företagsmäklare förmedlar företag i omsättningsintervallet några till cirka tjugofem miljoner i årsomsättning hos uppdragsföretagen.

Boken handlar till stor del om affärssituationer som gått fel och läget har havererat eller varit nära att haverera och i några fall slutat i inget.


 
Powered by Webzoo CMS