Tisdagen den 23 April 2024 - Senast uppdaterad 2022.11.10 - kl 15.27  


E-handelsföretag med två webbutiker

[15019]

Klicka för större bild

Antal anställda: Inga anställda
Omsättning: 0,3 mkr
Köpeskilling: Prisidé: 0,3 mkr (inkl varulager)

Den första butiken som startades har funnits i 3 år och hunnit bygga upp ett gott renommé. Butiken säljer strängar samt övriga tillbehör till stränginstrument. Butiken är komplett med alla nödvändiga betalningslösningar och funktioner. Den ligger topp tre på Googles förstasida på de flesta relevanta sökord och har en kundstock på ca 2700 kunder. Prisidé: 200 000 kr inkl varulager

Den andra butiken är relativt nystartad inom dammode med inriktning på strumpbyxor, leggings, nylonstrumpor av hög kvalitet. Siten på väg uppåt i Googles sökningar. Butiken är komplett med alla nödvändiga betalningslösningar och funktioner.
Prisidé: 100 000 kr inkl varulager


Sekretesshandling krävs

Mäklare: Johan Svedberg | endast styrelseuppdrag, 036-16 44 70

 

Nexxtportalen
Företagarna
Sydsvenska Industri- & Handelskammaren
DI - Dagens Industri
TenRep AB
 

Visste du att!?
51 % av Svenska män över 55 år med eftergymnasialutbildning har en nettoförmögenhet på mer än 1 miljon. Motsvarande siffra för män med grundskoleutbildning är 26 %. Värdet finns ofta i bostaden.

Beställ våra böcker
Beställ våra böcker
Nexxt Företagsmäklare förmedlar företag i omsättningsintervallet några till cirka tjugofem miljoner i årsomsättning hos uppdragsföretagen.

Boken handlar till stor del om affärssituationer som gått fel och läget har havererat eller varit nära att haverera och i några fall slutat i inget.


 
Powered by Webzoo CMS